10 sexuálních praktik, na kterých je lepší se domluvit předem

17.07.2024

Už se vám stalo, že jste se sešli se sexuální pracovnicí jednou a pak už vám nebrala telefon? Jeden z možných důvodů je, že jste mohli během sexu udělat něco, co je spoustě sexuálních pracovnic nepříjemné. Je totiž hned několik praktik, na které je lepší se jich předem zeptat.

Pokud se jich předem nezeptáte a rovnou to uděláte, může se sexuální pracovnice i ostře ohradit a dostanete se do konfliktu. Vy jste určitě rozumní a myslíte hlavou, ale z podobných důvodů došlo v minulosti k několika vraždám sexuálních pracovnic.

Další možnost je, že sexuální pracovnice v takové chvíli zatne zuby a nechá si to líbit, ale příště už vám nejspíš nevezme telefon. Jak se tedy vyhnout nepříjemnému dusnu, nebo dokonce vážnému konfliktu? Není to nijak složité. Prostě se ptejte.

Zeptejte se během sexu, jestli ji teď můžete chytnout za hlavu, nebo třeba jestli ji můžete líbat jazykem. Když nic takového nemá v inzerátu a odmítne, respektujte to. Nepsaným pravidlem sexbyznysu taky je, že i když má sexuální pracovnice v nabídce anální sex, může ho odmítnout kvůli větším rozměrům zákazníka.

Ale pokud pracuje pro někoho, doporučujeme respektovat odmítnutí určité praktiky, i když ji v nabídce má. V některých podnicích se totiž stává, že text inzerátu napíše majitelka nebo majitel podniku. A sexuální pracovnice ho ani neviděla a nečetla.

Mnohdy se pak dozví až od zákazníků, že je v inzerátu něco, co nechce nebo nemůže nabízet. Když to pak od ní začnou zákazníci vyžadovat a špatně snášejí odmítnutí. Myslete na to, když budete v podniku, kde je víc dívek.

Které praktiky byste ani se sexuální pracovnicí neměli dělat bez předchozí domluvy, abyste se vyhnuli nepříjemnému dusnu, nedorozumění a konfliktu?

1. výstřik do úst
  2. silnější plácnutí přes zadek a jakékoliv fackování (každá žena má jiný práh bolesti)
  3. piss do úst
  4. strkání jednoho nebo více prstů do konečníku
  5. přidržování hlavy silou při orálním sexu
  6. tahání za vlasy
  7. hodně vulgární slovník
  8. líbání jazykem
  9. plivání
  10. domluvit si s ní eskort a až na místě jí říct, že to bude trojka s kamarádem (spousta sexuálních pracovnic má obavy o svoje bezpečí a není správné jí o tom neříct předem, i když nemáte špatné úmysly)

Možná jste si všimli, že na našem seznamu chybí jedna věc, konkrétně nucení nebo neodbytné přemlouvání sexuální pracovnice k sexu bez ochrany. Je to proto, že slušný zákazník, který myslí na zdraví všech zúčastněných, tohle neudělá vůbec. Ani ho nenapadne se na to ptát. A to hned z několika důvodů, o kterých se můžete dočíst v médiích a na našem webu:

Na závěr vám nabízíme jednoduchou radu, jak co nejvíc předcházet nedorozuměním mezi zákazníkem a sexuální pracovnicí. Když se k ní objednáváte po telefonu, prostě se zeptejte na to, co máte rádi. Zjistěte předem po telefonu, jestli jí ty konkrétní praktiky nevadí. Zeptejte se opravdu na všechno, co by mohlo být problematické.

Inspirujte se třeba tímto článkem. Nejde o stoprocentně fungující návod, jak se vůbec nikdy nedostat do konfliktu se sexuální pracovnicí kvůli nečekaným požadavkům na služby navíc. Ale pravděpodobnost nedorozumění bude o dost menší.

Věříme, že většina zákazníků ví, že i sexuální pracovnice je žena, která si může určovat svou nabídku sexuálních služeb. Většina zákazníků ví, že by měli respektovat nabídku poskytovaných služeb a nevynucovat si služby navíc. I kdyby jenom tím, že ji budou tak dlouho přemlouvat, dokud nebude souhlasit.

Zdá se totiž, že někteří zákazníci to berou jako vítězství, když sexuální pracovnice po dlouhém přemlouvání souhlasí se službami navíc, ke kterým má ve skutečnosti odpor. Protože už to chce mít za sebou. Ona to ale většinou vnímá jako zneužití a nerespektování jejích hranic.

Spousta sexuálních pracovnic pak mluví o tom, že si připadají zneužité a že jsou to podobné pocity jako při znásilnění. A to většina zákazníků určitě nechce. Věříme, že nechce. Buďte zákazník, kterému sexuální pracovnice vezme telefon i příště. Děkujeme za všechny!